2018. február 8., csütörtök

Scrapcsajok - Scrapgirls



In August 2016 I was honored because the owner of NőiCsizma Design asked me to be a Guest Designer at NőiCsizma Design. After a half year I became a Designer Team Member. I am very glad that I can be a team member and my works are regularly published on the blog. Unfortunately I have been negleting my own blog during this period... So I would like to catch up and show you what I have been making. 

2016. augusztusában az a megtiszteltetés ért, hogy NőiCsizma Edit felkért, hogy legyek vendégalkotó a NőiCsizma Design-nál. A félév elteltével a felkérés csapattagsággá módosult. Nagy öröm a számomra, hogy a csapat tagja lehetek, és az alkotásaim rendszeresen megjelennek a blogon. Sajnos azonban a saját blogomat ez idő alatt elhanyagoltam... Így most szeretném az elmaradásomat pótolni, és itt is megmutatni, hogy miket alkottam.

The next layout was originally published on the NőiCsizma Design blog on 3rd August 2016:

A következő oldal a NőiCsizma Design blogján jelent meg 2016. augusztus 3-án:




There are some photos which you want to scrapbook, (you even promise to make a layout of  them), but then it takes more than one and a half year till you actually make something with it. This photo was taken in Autumn 2014 when we first met with the girls after chatting for months. We are all very different, in age also, but we are all obsessed with scrapbooking. And of course Bea, who introduced us to each other online. And we are chatting each day from the first day on about life and of course about scrapbboking in a Messenger group called Scrapgirls.

Vannak fényképek, amikről az ember elhatározza (sőt, ígéretet tesz rá), hogy megszkreppeli, aztán mégis eltelik több mint másfél év, mire úgy érzi: most vagy soha! Ez a bizonyos fotó 2014 őszén készült, amikor is néhány hónap online csetelés után végre találkoztunk élőben is a lányokkal. Nagyon különbözőek vagyunk (életkorilag is), de a scrapbook iránti szenvedély összeköt minket. Na és Bea, aki összehozott minket online, és azóta is nap, mint nap beszélgetünk az élet apró, ügyes-bajos dolgairól, na és persze a scrapbookról a Scrapcsajok fedőnevű Messenger csoportban.


I wanted to make a happy, colourful layout what reflects our different personalities, but I did not want to use a rainbow. I have been also inspired by the circle design which is so popular nowadays. I cut some circles from the papers of My Minds Eye Hello Gorgeous as big as the chipboard element was, and I decorated them with the NőiCsizma Design chipboard and labels. This time I haven't written a comment because the friendship labels and chipboards tell everything I wanted to - there is even a feather which symbolises writing ;-)
(Girls, I hope, you'll like this layout. By, see you online in the evening!)

Mindenképp egy vidám, színes oldalt szerettem volna készíteni, ami tükrözi a különböző személyiségjegyeinket, de lemondtam a szivárványszínről. A mostanában oly divatos geometriai formák (kör design) is hatottak rám. A My Minds Eye Hello Gorgeous két papírjából kivágtam néhány kört a chipboard méretének megfelelően, majd NőiCsizma Design címkékkel és chipboardokkal díszítettem őket. Ezúttal kommentet nem írtam az oldalra, mert a Barátság címkék/chipik mindent elmondanak – még toll is van, ami az írást szimbolizálja ;-)
(Remélem, Csajok, Nektek is tetszik majd. Puszi, este beszélünk!)

Here is the layout:
Íme az oldal:














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése