2018. február 11., vasárnap

Karácsonyra várva - Vintage Garden





This layout was originally published on the NőiCsizma Design blog - 17. January 2017: 


 

Barátnőimmel már nagyon régen nem találkoztunk négyesben, így elhatároztuk, hogy a decemberi klub után beülünk valahová ebédelni, és végre élőszóban beszélgetni. Nagy volt az izgalom, mert persze mindenkinél ilyenkor lettek betegek a gyerekek… De végül csak sikerült összehozni.
Nagy volt bennünk az izgalom a helyszín miatt is: a Vintage Garden ugyanis híres az állandóan változó berendezéséről is. Nem csalódtunk, lelkesen kattintgattuk a … telefont :-P Már ott kérdeztük egymástól, hogy ki hogy fogja megscrappelni. Mert a December Daily-be bekerül, az biztos. De ennyi képet hogy tegyünk bele?
Mikor előhivattam különböző méretekben a fényképeket, még mindig nem tudtam, hogy mi legyen belőlük. Nem akartam mini albumot, mert most pont elég a DD. Egy oldalra meg túl sok a fénykép… Végül egy vázlat adta meg a kezdő lökést – pontosabban sehogy sem tudtam elszakadni a vázlattól, de mivel arra csak 2 kép fért el, ki kellett találnom hozzá egy másik oldalt. Íme a végeredmény:




A karácsonyi koszorú és autó chipboardokat mintha ezekhez a fotókhoz találták volna ki, nem? ;-) Az átlátszó matricákat, & jelet meg imádom, rengetegszer használom – van, akinek még nincs belőle?











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése